O româncă acuzată că și-a ucis iubitul, un mafiot italian, a fost declarată nevinovată

FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

O româncă acuzată că și-ar fi ucis iubitul, un mafiot italian pe nume Giuseppe Nirta, care ar fi făcut parte din ‘Ndrangheta, a fost declarată nevinovată. Crima a avut loc în vara anului 2017, în zona rezidențială denumită El Charcón din localitatea spaniolă Aguilas. Juriul popular a considerat că nu există „dovezi suficiente” care să dovedească faptul că inculpata l-a împușcat pe Nirta și a subliniat că arma crimei nu a fost găsită, informează La Verdad.

Românca a pus responsabilitatea crimei asupra lui Giuliano Velo, o veche cunoștință a forțelor și organelor de securitate ale statului spaniol, care a fost chiar încarcerat pentru presupusa sa relație cu această crimă, dar care a sfârșit prin a fi eliberat. Giuliano se afla în permisie în weekendul în care Nirta a fost ucis și a susținut că această permisiune a fost acordată în afara judecătorului de supraveghere a închisorilor.

Avocatul româncei a susținut că în timpul anchetei polițienești în acest caz au fost comise „erori grave” și a remarcat că împotriva suspectului există doar conjecturi. „Nu l-aș apăra dacă ar fi diavolul”, a susținut el, „dar nu este așa”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here