O postare cu „dedicație”: Ioan Mircea Pașcu le transmite politicienilor români că funcția de comisar european nu beneficiază de imunitate

Ioan MIrcea Pascu, mesaj cu dedicatie pentru politicienii romani
sursa foto: Google

Fostul europarlamentar social democrat, Ioan Mircea Pașcu, a scris un mesaj pe Facebook prin care îi avertizează pe candidații la funcția de comisar european că poziția nu beneficiază de imunitate, așa cum se întâmplă în cazul parlamentarilor și europarlamentarilor. Social democrații Dan Nica și Rovana Plumb sunt singurele propuneri ale României pentru funcția de comisar european.

Numele celor doi candidați au apărut în mari dosare de corupție instrumentate de procurori din România. În acest context a apărut mesajul lui Mircea Pașcu. „Aviz amatorilor: functia de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!”

Mai mulți cetățeni au comentat tot pe Facebook mesajul lui Ioan Mircea Pașcu. „Oricum se retrage repede…. Nu se face scut ca pe Dâmbovița… Oricum propunerile sunt de toată bășcălia….”, a scris un cetățean, în timp ce altul îl completează: „Aș vrea să înțeleg DE CE parlamentarii și europarlamentarii beneficiază de imunitate în cazurile de corupție ! Ca să tragă de timp până se prescriu! De asemenea, de ce corupția nu este considerată “subminarea economiei naționale (sau europene, dacă este vorba de fondurile europene!)”? În acest caz s-ar mai prescrie?”, se întreabă o femeie.

Numele comisarilor europeni vor fi anunțate la toamnă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here