O polițistă a rămas fără permis de conducere: a ignorat culoarea roșie a semaforului și nu a acordat prioritate altei mașini

Sursa foto: Facebook - GDSG
Sursa foto: Facebook - GDSG

O polițistă din Galați a rămas fără permis de conducere, după ce a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecție fără a avea semnale acustice pornite. Agentul de poliție a fost sancționat pentru neacordare de prioritate și a rămas fără permisul de conducere, pe o perioadă de 60 de zile.

Accidentul a avut loc marți seară la intersecția dintre str. Prelungirea Brăilei cu str. Frunzei. Polițista era în timpul serviciului.

 „Autospeciala poliției, la volanul căreia se afla un agent de poliție, aflat în timpul serviciului, a pătruns în intersecție, pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase, și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma incidentului nici o persoană nu a fost rănită și, pentru ambii conducători auto, rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ. Agentul de poliție a fost sancționat pentru neacordare de prioritate, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 60 de zile“, a precizat cms. șef Gabriela Costin, IPJ Galați.

Poliţista a primit un avertisment pentru că nu a acordat prioritate. Cazul a fost înregistrat că fiind tamponare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here