O femeie a căzut cu tiroliana în Parcul Lumea Copiilor. Reacția primarului Sectorului 4, Daniel Băluță

Parcul Lumea Copiilor

O femeie a căzut vineri seara cu tiroliana în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 și a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni”.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 22,00. Potrivit paginii de Facebook a USR Sector 4, o adolescentă consideră că nu a fost asistată corespunzător la sosirea pe platoul inferior de către angajatul ce opera tiroliana.

„În loc să o ajute, acesta ar fi tras de sfoară şi fata a căzut, lovindu-se la picior. Când a anunţat că vrea să sune la 112, operatorul tirolienei a îndemnat-o să nu sune, să se ducă acasă şi să pună gheaţă. Când a văzut că fata era hotărâtă să apeleze numărul pentru urgenţe, şi-a luat toate echipamentele, a spus că se duce la turnul din deal si se întoarce să sune el la 112. I-a dat banii înapoi (20 lei) şi a plecat – doar că nu s-a mai întors deloc! De ce oare a fugit angajatul? Oare sunt în regulă toate actele, avizele, garanţiile, certificatele legale în cazul instalaţiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM, C.N.C.I.R., conducerea Primăriei Sector 4 etc? Ne vom interesa în detaliu privind posibile nereguli”, se arată pe pagina de socializare a formaţiunii politice.

Poliţia a anunțat că face verificări după accidentul din Parcul Lumea Copiilor. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, spune că a dat dispoziţie ca instalaţia de agrement să fie închisă. Edilul a precizat că regretă ce s-a întâmplat şi spera ca tânara care a căzut să îşi revină cât mai repede. „Am dat dispoziţie Poliţiei Locale a Sectorului 4 să înceteze activitatea”, a precizat Daniel Băluţă.

În paralel, poliţiştii fac verificări pentru a stabili cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului. Potrivit Poliţiei Capitalei, tânara a căzut de la peste un metru înălţime de pe tiroliana amplasată în Parcul Lumea Copiilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here