O badantă româncă a găsit-o moartă pe pensionara pe care o îngrijea în Lazio. Fiul bătrânei este cercetat de polițiști

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

O italiancă, în vârstă de 68 de ani, din Ardea (Lazio), a fost găsită moartă, în casă, de românca angajată ca badantă. Graziella Bartolotta avea probleme motorii, se putea deplasa doar cu ajutorul unui cadru de mers sau al unui scaun cu rotile și a fost găsită de conaționala noastră într-o baltă de sânge, relatează Corriere della Sera.

Îngrijitoarea româncă a găsit-o pe bătrână, fără suflare, în baie, iar în jurul trupului era sânge. Un vecin a auzit țipetele româncei, care s-a speriat când a văzut trupul bătrânei și a sunat la numărul de urgență.

Medicul legist a constat, în urma unei prime examinări, că victima a suferit un traumatism cranian, iar procurorul a început cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de o crimă sau de un accident.

Italianca era văduvă, locuia singură și avea doi fii. Anchetatorii au luat în calcul mai multe ipoteze, inculisv faptul că aceasta a fost victima unui furt. Însă din cază nu pare să lipsească ceva, iar ușa nu a fost forțată. Ulterior, oamenii legii au anunțat că unul dintre fii, Fabrizio Rocchi, este cercetat pentru moartea mamei sale.

De altfel, presa italiană a scris că unui dintre cei doi fii ai femeii decedate locuiește într-un apartament situat chiar sub cel al mamei sale. Bărbatul a declarat carabinierilor că nu a auzit niciun zgomot suspect și că, în opinia sa, a fost un accident casnic.

Militarii au pus sechestru pe întreaga vilă, au confiscat telefonul mobil al bărbatului, pe cel al îngrijitoarei și pe cel al victimei. Fabrizio R. este principalul suspect și este cercetat pentru moartea mamei sale, au anunțat autoritățile joi dimineață, 30 septembrie, în timp ce sunt așteptate rezultatele autopsiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here