O angajată CFR a murit în urma accidentului feroviar din Gara Galați. Grindeanu a transmis condoleanțe

O femeie, angajată CFR, a murit în urma accidentului feroviar produs sâmbătă seara în Gara Galați. Decesul s-a produs la Spitalul de Urgență din Galați acolo unde au fost transportate cele patru victime ale accidentului.

Decesul s-a produs la 21.20, la Spitalul de Urgență din Galați. Femeia a murit după ce a făcut cinci stopuri cardio-respiratorii. Cazul va fi anchetat de Inspectoratul de Muncă, fiid vorba de un accident de muncă mortal.

„Urmare accidentului feroviar care s-a produs în această seară, în stația Galați, CFR Călători anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576, a decedat la spital. Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio respirator survenit la spital, i-a fost fatal”, a anunțat CFR, printr-un comunicat de presă.

Grindeanu a transmis condoleanțe

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a cerut anchetă și măsuri rapide din partea CFR Călători, în urma accidentului produs în Gara Galați. Ulterior, a postat un mesaj de codoleanțe pe Facebook.

În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanei dragi, suferința și durerea. În urma accidentului feroviar din Galați în care conductorul trenului R7576 și-a pierdut viața, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate.  Ca ministru al Transporturilor, am decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță al călătorilor, dar și al personalului CFR Călători. De asemenea, vreau ca standardele tehnice în sistemul feroviar să fie asigurate mereu la cei mai buni parametri pentru ca asemenea tragedii să nu se mai repete“, a postat ministrul Sorin Grindeanu pe Facebook.

Potrivit IPJ Galați, în jurul orei 19:19, la Gara CFR Galați a avut loc un accident feroviar, după ce la o locomotivă s-ar fi defectat sistemul de frânare și a lovit un vagon de călători, la trenul care se forma cu destinația Galați – Buzău.

Accident feroviar grav în Gara CFR Galați. Grindeanu cere o anchetă și măsuri rapide

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here