Nuclearelectrica, Salrom, Hidroelectrica, Romgaz și Romsilva nu sunt de vânzare! Victorie a Partidului ARCA în Parlament

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților a dat aviz negativ Proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, prin care se legitima jefuirea totală a României.

Meritul este al Partidului ARCA Națiunii Române, care după lupte grele cu PSD, PNL și UDMR, cu sprijinul deputatului Dumitru Coarnă, a reușit să treacă, în Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților, amendamentele la inițiativa legislativă PLx 143, susținută și promovată de Guvernul României.

Prin urmare, amendamentele au fost adoptate și legile au primit aviz negativ. Amendamentele depuse de Partidul ARCA Națiunii Române au eliminat posibilitatea de înstrăinare a celor peste 240 de regii autonome, peste 1.000 de întreprinderi cu capital de stat (Nuclearelectrica, CEC Bank, Salrom, Hidroelectrica, Romgaz, Romsilva, Portul Constanța etc.) și, implicit, oprirea jefuirii totale a României.

Partidul ARCA: „Am câștigat o bătălie!”

„De asemenea, am eliminat posibilitatea ca instanțe străine, printr-o simplă semnătură electronică, să îi execute de bunuri (mașini, case etc.) pe cetățenii români. Activitățile cu caracter public se înfăptuiesc de către cetățenii români, cu domiciliul în România, în cadrul corpurilor profesionale, și nu de cetățeni ai UE și ai Confederației Elvețiene. Este succesul nostru, al tuturor celor care ne dorim o Românie puternică și suverană. Am câștigat o bătălie, dar lupta pentru România Puternică continuă”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Partidului ARCA.

Amendamentele depuse de ARCA au atras atenția asupra faptului că, prin proiectul legislativ susținut și promovat de Guvernul României, se legitimează înstrăinarea unor companii precum Nuclearelectrica, CEC Bank, Salrom, Hidroelectrica, Romgaz, Romsilva și altele către corporațiile străine (atât europene, cât și non-europene).
Amendamentele propuse vizează eliminarea posibilității de înstrăinare a celor peste 240 de companii naționale și, implicit, oprirea jefuirii totale a României.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.