Noul primar general al Capitalei, nemulțumit de stadiul lucrărilor de consolidare la vechiul sediu al PMB

Primăria Capitalei proiecte comune

Primarul general interimar al Municipiului București, Ștefănel Dan Marin, s-a declarat duminică nemulțumit de stadiul lucrărilor de modernizare și reabilitare a sediului Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta, după ce a efectuat o vizită pe șantierul de lucru, informează Agerpres.

Primaria CapitaleiȘtefănel Dan Marin a venit însoțit de primarii sectoarelor 2 și 4, Neculai Onțanu și Cristian Popescu Piedone, declarând că dorește să beneficieze de experiența acestora și că este gata să accepte pragmatismul și experiența administrativă a acestora.

“Vizualizând stadiul lucrărilor pot să spun că sunt foarte multe faze ale lucrării care pot fi înaintate. Voi avea o discuție cu managerul de proiect, pentru a defini aceste întârzieri și din ce motive au fost ele făcute. Înțeleg că, tehnic, în mare parte din echipamentele interioare au fost comandate. Mai este legătura cu utilitățile exterioare, eu mi-am exprimat din start toată disponibilitatea pentru a lucra împreună pentru a definitiva lucrările de branșare ale clădirii. Dar, în acest moment, mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut.”, a declarat Ștefănel Dan Marin.

El a arătat că principalele nemulțumiri prevăd execuția de lambriuri, pervaze interioare, care nu este corelată cu partea de structură gips-carton, iar pe partea de echipamente sunt întârzieri de livrare și va cere o evidență a stadiului în care se află procesele de achiziție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ