Nimeni singur de Crăciun – o inițiativă a primarului de Târgu Neamț, omul Daniel Vasilică Harpa

Inițiativă inedită a lui Daniel Harpa, primarul de Târgu Neamț și președinte interimar PSD Neamț. De Sărbători, edilul îi îndeamnă pe nemțeni să-i invite alături de familiile lor pe cei rămași singuri.

„De sărbători, darurile pentru cei dragi sau donațiile pentru cei necăjiți vin în mod natural. Anul acesta, vă propun 𝐬ă 𝐧𝐞 𝐠â𝐧𝐝𝐢𝐦 𝐜𝐮 𝐭𝐨ț𝐢𝐢 ș𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 îș𝐢 𝐩𝐞𝐭𝐫𝐞𝐜 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐮𝐥 𝐒𝐈𝐍𝐆𝐔𝐑𝐈. Fiecare dintre noi are un vecin, un prieten, o rudă pe care o știe singură. Vă rog… să lăsăm de o parte ambițiile, adversitățile sau micile conflicte, și să încercăm, si să reusim, noi, nemțenii, să fim o familie. 𝐒Ă 𝐌𝐀𝐈 𝐏𝐔𝐍𝐄𝐌 𝐎 𝐅𝐀𝐑𝐅𝐔𝐑𝐈𝐄 Ș𝐈 𝐔𝐍 𝐒𝐂𝐀𝐔𝐍 𝐋𝐀 𝐌𝐀𝐒𝐀 𝐃𝐄 𝐂𝐑Ă𝐂𝐈𝐔𝐍  și să aducem alături de noi un om singur, care i-a pierdut pe cei dragi, care-i are la depărtare sau care poate că nu a știut niciodată ce înseamnă să ai o familie sau prieteni alături. Vă asigur că ar fi 𝒄𝒆𝒍 𝒎𝒂𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒔 𝒄𝒂𝒅𝒐𝒖 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆-𝒍 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒎 𝒇𝒂𝒄𝒆. Haideți să facem fiecare în dreptul nostru ce putem ca nimeni să nu stea singur de Crăciun în acest an. Și să mulțumim lui Dumnezeu că noi… nu suntem singuri pe lume”, a transmis Daniel Harpa.

Pentru cei care se vor alătura demersului, a fost creat și un eveniment pe facebook- Ckick AICI! Nimeni singur de Crăciun

„Vă scriu în calitate de OM, nu de politician sau primar. Vă scriu despre o inițiativă personală prin care sper ca măcar o parte dintre oamenii singuri din județul nostru să (re)simtă bucuria sărbătorilor de iarnă”, a mai spus edilul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here