Nicușor Dan, vești proaste despre căldura bucureștenilor:„Urmează trei luni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni”

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a aununțat că problema căldurii din Capitală nu se va rezolva în această iarnă. Edilul spune că urmează trei luni cum au fost ultimele două săptămâni.

„Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate. Vă mai explic un fenomen – vineri noapte am avut o avarie majoră la Elcen, ceea ce înseamnă că sectoarele 2 și 3 au suferit de sâmbătă dimineața până în seara asta, sper ca în seara asta să fim în parametri optimi, și lucrul acesta se întâmplă pentru că fiind așa de multe găuri pe rețea, Elcen-ul ca să compenseze trebuie să lucreze ca un motor turat aproape la maximum. Se întâmplă, în momentul ăla să ai avarii și pe partea de producție. O reparație durează, în 95% dintre cazuri, mai puțin de 16 ore, cât e de dimineață până seara. Din păcate, este fenomenul pe care vi l-am explicat, se sparge imediat după.”, a spus primarul general al Capitalei, la Digi 24.

Nicușor Dan: Nu se impune carantina. București este un motor economic, facem ce ține de noi ca să nu-l oprim

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.