Nicuşor Dan: Sevil Shhaideh e din gaşca Mazăre-Constantinescu. A susţinut mutilarea Legii urbanismului

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că Sevil Shhaideh face parte din ”gaşca Mazăre-Constantinescu” şi că a susţinut mutilarea Legii urbanismului.

”Liviu Dragnea a anunţat o persoană fără anvergura necesară pentru poziţia de premier. Singurul criteriu a fost acela a unei persoane loiale care să nu rişte să-i ia partidul pe perioada cât este prim ministru, ceea ce e inacceptabil. Sevil Shhaideh e o persoană din gaşca Mazăre-Constantinescu, care a venit în Ministerul Dezvoltării împreună cu PSD. Este o persoană pe care am cunoscut-o personal, care a susţinut mutilarea Legii urbanismului, care să permită investiţii imobiliare speculative”, a comentat liderul USR.

”E amuzant că partidul care se isteriza că ne cheamă Clotilde, Cosette sau Julien numeşte pe Sevil. USR salută diversitatea. Nu numele este motivul pentru care vom vota contra învestirii”, a spus la rândul lui fostul ministru Cristian Ghinea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri că Sevil Shhaideh reprezintă o propunere de premier în care el are „încredere totală”, o eventuală desemnare a acesteia dându-i posibilitatea să îşi asume că şi acţiunile viitorul Executiv vor urma în detaliu programul de guvernare al PSD. „A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de prim-minsitru care să îmi dea garaţia că îndeplineşte câteva condiţii: nu merge acolo pentru a construi un proiect personal, pentru a face acţiuni pentru presă”, a spus Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here