Nicuşor Dan nu vede mizeria din autobuze: Nu este mizerie, haideţi, adică este rezonabil!

Scandalul autobuzelor STB scoase din circulaţie din cauza stării jalnice e departe de final. Primarul Capitalei acuză ANPC că face controale pe criterii politice.

Edilul a făcut şi o serie de declaraţii hilare despre starea mijloacelor de transport din Capitală.

CITEŞTE ŞI: PSD cere DEMISIA lui Nicuşor Dan: Scapă şi bucureştenii de o tortură! E depăşit total!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că nu este mizerie în mijloacele de transport în comun din Bucureşti, deşi inspectorii ANPC au constatat că autobuzele şi tramvaiele sunt necurățate, uzate, cu scaune și mânere rupte.

Nu are bani

„Au urmat spitalele, acum urmează autobuzele şi probabil că vor urma alte zone ale activităţii noastre. STB o să dea explicaţii. Curăţenia se face, nu este la standardele pe care le vrem, pentru că asta ar necesita nişte investiţii pentru care în momentul ăsta nu avem bani. Pe de altă parte, ne-am dorit să schimbăm linoleul din toate tramvaiele şi din toate autobuzele, pentru că sunt unele unde lucrul ăsta nu s-a mai întâmplat de 10-15 ani, dar nu avem 40 de milioane de lei, în momentul ăsta ca să îl schimbăm. Şi de asta, aspectul poate să pară, adică nu e neapărat o problemă de curăţenie, cât este o problemă de cum arată. Nu este mizerie, haideţi, adică este rezonabil”, a declarat Nicuşor Dan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here