Nicușor Dan, acuzat în scandalul scumpirii transportului în Capitală: Nicio soluție!

Nicușor Dan

Liderul Pro România, Victor Ponta, se implică în scandalul scumpirilor din transportul comun din București și arată că actualul primar nu are nicio soluție, nu a îmbunătățit cu nimic transportul în comun, dar crește tarifele, în timp ce oficialii din Capitală găsesc formule prin care explică că, de fapt, creșterea nu este creștere.

„Acum am inteles: de la 1,3 lei la 3 lei biletul de autobuz si tramvai / de la 2,5 la 3 lei metroul ; dar preturile NU cresc – ne asigura oficialii Bucurestiului! Dvs ati inteles ?

Eu am inteles ca pentru traficul rutier din Bucuresti nu exista nicio solutie – nici drumuri mai largi, nici parcari mai multe , nici taxe pentru masinile poluante, nici ridicarea masinilor „nesimtitilor” care blocheaza intersectii , nici semafoare mai bine coordonate, nici macar politisti locali care sa ajute la dirijare in orele de varf . NIMIC.

CITEȘTE ȘI: STB dublează prețul călătoriilor! Majorări și la metrou

Acum, in plus, ca sa „ajutam” traficul rutier – se scumpeste si transportul in comun ! Acolo unde, daca nu lua Firea autobuzele din Turcia pentru care a fost injurata non stop, mergeau oamenii si acum cu alea de pe vremea lui Halaicu !

Stiu – PSD este de vina – chiar daca PSD nu mai conduce acum nici Sectorul 1 ( plin de sobolani si gunoaie) nici Primaria Generala unde nimeni nu stie daca mai exista Primar ! Dar totul este bine – sa dormim linistiti – EI vegheaza pentru noi.”, scrie Victor Ponta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here