Nicolae Robu a rămas fără permis auto! Ce viteză avea fostul edil pe DN

protest anti Uber

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), a fost prins în timp ce conducea cu 108 kilometri pe oră pe DN 69, într-o zonă unde limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră.

El a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile şi cu amendă.

Nicolae Robu se afla la volanul maşinii sale personale, vineri dimineaţă, pe DN 69, care leagă Timişoara de Arad. El a fost oprit de poliţişti, în trafic, având 108 kilometri pe oră, în dreptul localităţii Sânandrei, la KM 13, într-o zonă unde limita de viteză este de 50 kilometri/oră.

90 de zile fără permis

Poliţiştii i-au aplicat lui Nicolae Robu o amendă contravenţională şi i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

Nicolae Robu a reacţionat pe Facebook, el afirmând că a greşit, iar acum plăteşte.

CITEŞTE ŞI: Robu cere arestarea lui Fritz: Toate au o limită! România nu e sat fără câini, NU E COLONIE!

„Am greşit, îmi pare rău, asum şi… plătesc! Pentru că legea e lege şi trebuie să fie lege pentru toţi şi toţi trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis de crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta. Poliţistul mi-a spus respectuos – n-am ce să-i reproşez! -, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege. Aveam 108 Km/h. Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pt momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc!”, a scris Robu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here