vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăNelu Tătaru, colaborator al Securităţii: Ce nume conspirativ avea

Nelu Tătaru, colaborator al Securităţii: Ce nume conspirativ avea

-

Deputatul PNL, Nelu Tătaru, candidat al liberalilor la șefia CJ Vaslui, a fost racolat de către Securitate, în perioada liceului.

CITEŞTE: Gabriela Firea: Construim două pasaje noi, Petricani și Andronache, în Sectorul 2

Conform unei decizii eliberate de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Nelu Tătaru a fost racolat în anul 1988.

Actual deputat, Nelu Tătaru a fost racolat de Securitate în perioada liceului și a semnat un Angajament în data de 28.11.1988, în perioada în care Tătaru era elev la liceu.

Racolat în 1988

Nelu Tătaru a avut numele conspirativ „Popa”, dar nu există documente care să ateste că ar fi fost angajat al Ministerului de Interne, în calitate de ofițer sau subofițer la Securitate sau la Miliție. Cei de la CNSAS menționează faptul că, în înțelesul legii, lui Nelu Tătaru nu i se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al Securității.

Nelu Tătaru a fost ministru al Sănătății în perioada pandemiei de Covid-19, iar în prezent este deputat, lider al PNL Vaslui și candidat al PNL la șefia CJ Vaslui.

Am încercat să îl contactăm pe Nelu Tătaru pentru un comentariu, dar nu a putut fi contactat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...