Robert Negoiță o ia la mișto pe Viorica Dăncilă: ” Putea să citească de pe o foaie”

Negoiţă o ia la mișto pe Viorica Dăncilă cadou de la Negoiță pentru Prigoană Primarii de municipii vor întâlnire cu Dăncilă Robert Negoiță se apropie de Victor Ponta

Primarul PSD al Sectorului 3 Robert Negoiţă o ia la mișto pe Viorica Dăncilă. Totul s-a petrecut în cadrul unei reuniuni a Asociaţiei Municipiilor, unde edilul a declarat că în cazul în care premierul ar fi fost prezent la eveniment, AMR s-ar fi asigurat să nu i se pună întrebări şi astfel „să nu fie pus în dificultate”.

Dezamăgit de faptul că Viorica Dăncilă nu a răspuns invitaţiei de a participa la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), primarul Robert Negoiţă, care este şi preşedinte al AMR, a ironizat premierul, precizând că în cazul în care ar fi venit, nu i s-ar fi pus întrebări.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociaţie, nu am fost vizitaţi de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăţi. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiţă în cadrul reuniunii AMR.

Robert Negoiță o ia la mișto pe Viorica Dăncilă. Eugen Teodorovici îi ia apărarea

Prezent la eveniment, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apărarea premierului şi a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoiţă. La reuniuna AMR de miercuri participă reprezentanţi ai Guvernului României şi primarii municipiilor din România, printre care şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

*