Robert Negoiţă îl atacă pe Facebook pe primarul interimar Ştefănel Dan Marin

bani de salarii Robert Negoiță vrea la Bruxelles Robert Negoiță vrea pact pe justiție

FacebookPrimarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a atacat dur pe Facebook, luni, pe edilul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin.

În postarea sa de pe Facebook, Negoiţă îi reproşează lui Marin că nu a făcut nimic pentru deblocarea proiectelor de investiţii ale Municipalităţii din Sectorul 3.

El menţionează în acest sens modernizarea Bulevardului Liviu Rebreanu, susţinând că lucrările “stagnează”, dovedind faptul că nu a mai fost de ceva vreme pe şantier, pentru că, aşa cum a arătat Cetateanul.net, muncitorii au revenit în forţă la lucru.

Apoi, în aceeaşi postare pe Facebook, edilul de la Sectorul 3 îi reproşează lui Marin că lucrările la străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, care ar fi trebuit să se încheie în acest an, sunt blocate.

“Mă văd nevoit să-l anunț public pe primarul interimar al Muncipiului București, Ştefănel Dan Marin, că prezența sa în această funcție riscă deja să prejudicieze interesele bucureștenilor. În Sectorul 3, mai multe proiecte importante sau urgente nu au fost efectuate, iar situația este similară și în alte sectoare. De exemplu, lucrările la linia de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu stagnează, așa încât problemele în trafic au devenit o constantă. În plus, lucrările la pasajul Bulevardul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, care ar trebui încheiate până la sfârșitul acestui an, sunt blocate în acest moment.  N-a avut loc, până acum, nicio acțiune de dezinfecție și deratizare, iar unele zone sunt în beznă, pentru că întreținerea iluminatului public a fost, practic, abandonată. Nu doresc sub nicio formă că locuitorii Sectorului 3 să aibă de suferit din cauza managementului slab al conducerii Capitalei. De aceea, îl avertizez pe Ştefănel Dan Marin, primar interimar, să-și ia atribuțiile în serios și să rezolve urgent toate problemele semnalate”, a scris Robert Negoiţă pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here