Negoiță a fost exclus de Dragnea de la ședința cu primarii de sectoare. Reacția edilului de la Sectorul 3

Primarul Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a fost exclus de Dragnea de la întâlnirea cu primarii de sectoare, fapt considerat de edil drept neprincipial.

„Consider că o discuţie despre Bucureşti, în care nu îi invitaţi pe toţi cei implicaţi, e în neregulă. Nu am participat pentru că nu am fost invitat, ştiu câteva aspecte, dar nu bag mâna în foc pentru că nu am fost acolo, pe cale de consecinţă nu comentez. Dacă acesta e un reproş, da. Dacă eram adversari, probabil ne făceam întâlniri pe găşcuţe, nu ştiu să fim adversari, aşa că atunci când se discută chestiuni care privesc şi activitatea mea, iar acest lucru îl consider neprincipial că nu am fost invitat”, a declarat Robert Negoiţă, înainte de şedinţa PSD.

Negoiţă a mai spus că nu crede că se va discuta în şedinţa social democraţilor despre acest subiect. Întâlnirea la care face referire Robert Negoiţă ar fi avut loc săptămâna trecută între Liviu Dragnea şi primarii de sectoare, cu excepţia sa. Despre această întâlnire a vorbit public Gabriela Firea care a şi declarat că Liviu Dragnea vrea o ordonanţă de urgenţă prin care cele şase sectoare ale Bucureştiului să devină oraşe, iar Primăria Capitalei să aibă doar un rol decorativ.

Negoiţă a fost exclus de Dragnea și e admirativ față de Iohannis

Robert Negoiţă a fost exclus de Dragnea, dar a declarat marţi, la Parlament, că apreciază faptul că preşedintele Klaus Iohannis a participat la o şedinţă a Asociaţiei Municipiilor din România dar nu a vrut să se exprime pe marginea criticilor aduse Guvernului de către şeful statului.

„Domnul preşedinte a participat pentru prima dată în istoria Asociaţiei Municipiilor la o Adunare Generală. Consider că este un demers normal. La noi sunt bineveniţi orice responsabili din statul român”, a declarat Negoiţă.

Întrebat dacă este de acord cu criticile pe care Klaus Iohannis le-a adus, luni, Guvernului, la şedinţa AMR, Negoiţă a spus că la acea şedinţă nu se face politică. „Am apreciat prezenţa dlui preşedinte. Faptul că s-a angajat să susţină administraţia publică locală şi acest lucru îl apreciez. Noi facem foarte multe lucruri bune în AMR. Un singur lucru nu facem acolo, anume nu facem politică”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din României, că România nu este pregătită pentru preluarea Consiliului Uniunii Europene, în condiţiile în care la Guvern factorii responsabili sunt schimbaţi sau pleacă, iar „lucrurile au luat-o razna”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here