Nașul lui Andrei Năstase, demis de la șefia ANPC

ANPC

Horia-Miron Constantinescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Conform deciziei, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii, secretarul general al ANPC, Mihaela Irina Ionescu, va exercita atribuţiile preşedintelui Autorităţii.

Horia Constantinescu, fost şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, a fost numit în 8 august, prin decizie a fostului premier Viorica Dăncilă, înlocuindu-l la acel moment pe Marius Pârvu.

El a devenit celebru după ce, în calitate de șef al OPC Constanța, a închis restaurante celebre din oraș și stațiunea Mamaia, a sancționat McDonald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau locurile de joacă din oraș.

Horia Constantinescu este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here