Primarul Gabriel Mutu a deschis noul an școlar la Colegiul ”Elena Cuza”

Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat, luni, la deschiderea noului an şcolar 2017 – 2018, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi ai Administraţiei Şcolilor Sector 6.

Elevii din cadrul Colegiului Național “Elena Cuza”, ai Școlii Gimnaziale nr. 59 și ai Școlii Gimnaziale nr. 198 au primit încurajări direct de la Primar pentru a se implica activ în procesul educaţional. ”Dragi elevi, vă aflaţi astăzi în faţa unui drum nou și veți trece prin momente frumoase și poate, uneori, chiar și prin situații dificile, însă trebuie să știți că aveți alături profesori bine pregătiți care vă vor ghida pe drumul cunoașterii. Dragi părinți și bunici, vă asigur că administrația Sectorului 6 a făcut și face, în continuare, tot ceea ce-i stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vreau să ne fiți alături în realizarea unui parteneriat bazat pe încredere, din care vor avea de câștigat copiii noștri”, a spus Gabriel Mutu.

Primarul Mutu a mai precizat că toate unitățile de învățământ din Sectorul 6 au fost igienizate, înainte de începerea noului an școlar, iar acolo unde era necesar, au fost efectuate lucrări de reparații. Primarul le-a mai spus elevilor că îi așteaptă să se implice arătând dorința de a învăța, dar și respect pentru ceea ce li se pune la dispoziție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here