Mourinho și Slot, în finala Europa Conference League

Jose Mourinho
Foto: facebook.com/SpecialMourinho

Feyenoord Rotterdam, la care e legitimat şi portarul român Valentin Cojocaru, şi AS Roma vor disputa finala primei ediţii a Europa Conference League, în data de 25 mai, pe Arena Naţională din Tirana.

Antrenorul echipei olandeze de fotbal Feyenoord Rotterdam, Arne Slot, nu şi-a ascuns satisfacţia după calificarea elevilor săi în finala Europa Conference League, la finalul meciului retur cu formaţia franceză Olympique Marseille, încheiat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stade Velodrome.

„Nu mă gândesc încă la Jose Mourinho”

„Suntem foarte fericiţi, chiar dacă nu ne dăm seama. A trebuit să rămânem concentraţi până în ultimul moment şi m-am bucurat foarte mult că arbitrul a fluierat finalul jocului înainte de ultimul corner. Ştiam că dacă vor înscrie, vom merge în prelungiri. Ambele echipei au fost foarte obosite. Întâlnirea se câştigă după 180 de minute, iar noi am făcut un meci bun pe De Kuip (în prima manşă, câştigată cu 3-2 de olandezi – n.red.). Am lucrat bine, ca o echipă adevărată. Am readus mândria suporterilor noştri cu rezultatele noastre, cu felul în care jucăm. Nu mă gândesc încă la Jose Mourinho sau AS Roma. Trebuie să analizez această echipă, să văd care sunt calităţile ei, punctele forte. În orice caz, este un afiş foarte frumos”, a declarat Arne Slot.

Echipa din capitala Italiei, pregătită de portughezul Jose Mourinho, a eliminat în cealaltă semifinală formaţia engleză Leicester City, în faţa căreia s-a impus joi seară, cu 1-0, pe Stadio Olimpico, după 1-1 în Albion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here