Moş Crăciun ajunge în România la ora 23.00! Vezi unde se afla acum (VIDEO)

În fiecare an, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, Moş Crăciun vine cu darurile mult dorite pentru fiecare. Cei care nu mai au răbdare până la primirea cadoului pot să urmărească traseul Moșului pe internet.

În Ajunul Crăciunului, mulţumită tehnologiei moderne, copiii, dar și adulții pot vedea în fiecare clipă unde se află Moş Crăciun în jurului globului cu ajutorul Comandamentului pentru Apărare Aerospațială Nord-Americană (NORAD) și Santa Tracker de la Google Folosind unul dintre cele două trackere ale lui Moș Crăciun, internauții pot vedea în timp real cât mai este până când Moș Crăciun va ajunge la locuințele lor.

În ajunul Crăciunului, Moș Crăciun pleacă în călătoria sa din Laponia, împreună cu renii săi de încredere. Este un drum de aproape 510.000.000 km, cu o viteză de aproape 3.000 km pe secundă. Este o perioadă aglomerată pentru Moş Crăciun care trebuie să viziteze 390.000 de case pe minut, adică 6.424 de case pe secundă. Traseul lui Moș Crăciun Prima destinaţie a lui Moş Crăciun este ca în fiecare an, Kiribati, un stat de 32 de insuliţe, din sudul Pacificului. Apoi aduce cadouri celor din Noua Zeelandă, Australia, urmaţi de cei din Japonia.

Moşul îşi continuă călătoria prin Asia, Africa, estul şi vestul Europei, terminând cu Canada, SUA, Mexic şi America de Sud.

În România, Moş Crăciun va ajunge, ca în fiecare an, în intervalul 22.00-23.00. Traseul poate fi urmărit pe noradsanta.org.

VIDEO:

https://www.noradsanta.org/#section-village

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here