Monica Anisie a dezvăluit ce notă și-ar da ca ministru pentru modul în care a pregătit începerea școlii

Monica Anisie, ministrul Educației, le-a transmis elevilor, luni dimineață la începerea anului școlar 2020-2021 pe timp de pandemie de COVID-19, să respecte regulile pentru protecția lor.

Iar profesorilor le-a mulțumit pentru implicarea din această vară. Ea a fost întrebată și ce notă și-ar da pentru activitatea de ministru, din calitatea de profesoară, afirmând că „întreaga societate trebuie să se concentreze asupra responsabilități, potrivit digi24.ro.

„Ne concentrăm pe învățare, educația trebuie să continuie în orice situație. Fiți responsabili, prudenți, dar fiți și implicați. Mergem cu toții la școală. E important să mergem cu toții la școală și să fim alături de profesorii noștri. Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor! Noi, profesorii, suntem alături de voi!”, a spus Monica Anisie, la începerea noului an școlar, afectat de pandemia de coronavirus.

„Colegilor mei le urez să aibă un an școlar cu împliniri, cu implicare și le mulțumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară. Au muncit și în timpul examenelor naționale, dar au făcut și eforturi supraomenești atunci când au fost suspendate cursurile”, a adăugat ea, potrivit digi24.ro.

Ministrul a mai spus că „trebuie să ne perfecționăm, dar eu spun că, începând cu acest an școlar, lucrurile vor arăta cu totul altfel decât au fost în perioada suspendării cursurilor în starea de urgență”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here