Moment penibil în timpul unei ceremonii religioase: un preot încearcă să-i sărute mâna liderului PSD, Marian Oprișan

Un preot încearcă să-i sărute mâna liderului PSD, Marian Oprișan
sursa: Google

Un preot încearcă să-i sărute mâna președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în timpul unei ceremonii religioase. Liderul politic își retrage mâna, dar imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit virale, fiind comentate de numeroși cetățeni.

Totul s-a întâmplat luni, în timpul sărbătorii dedicate Sfintei Cuvioase Parascheva. Cu această ocazie, Marian Oprișan a fost invitat să participe la o ceremonie religioasă și a primit Ordinul Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat de administrație la construirea Catedralei „Sf. Cuvioasă Parascheva“ din Focșani.

În timpul evenimentului, un preot a dorit să-și arate recunoștința față de liderul politic sărutându-i mâna. Totuși, Marian Oprișan reușește să-și retragă mâna fără să tulbure ceremonia.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au stârnit indignarea internauților.  „Atâta obediență ! Onor BOR, acum puteți sa-l „hirotonisiți” și pe Oprișan, oricum detaliile nu contează. Din prea multă slugărnicie ne procopsim cu atâția „Preafericiți Oprișani”. Puțină cumpătare nu v-ar strica, suntem credincioși, dar nu și proști, cu tot respectul!”, susține un cetățean.

Alți comentatori sunt mai virulenți. „Un preot a vrut să-i sărute mîna lui Oprișan. Așa se prostituează unii slujitori în fața politicienilor. Dumnezeu vă mai rabdă?”, scrie un bărbat pe Facebook.

În timpul ceremoniei, Marian Oprișan a fost lăudat de preoți și a primit o icoană cadou.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here