Moartea unei românce a șocat o localitate din Spania. Primarul a cerut ca toți oamenii să țină un moment de reculegere

Nicoleta Clara Gherghe
Nicoleta Clara Gherghe

Moartea unei românce care trăia în localitatea spaniolă Alovera, provincia Guadalajara din Castilla-La Manche, a fost ucisă cu un cuțit de un spaniol în vârstă de 54 de ani cu care împărțea casa.

Potrivit El Heraldo del Henares, crima s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 29 mai. Bărbatul care a ucis-o este fostul ei concubin. Deși se despărțiseră, cei doi încă împărțeau casa

Nicoleta Clara Gherghe avea 41 de ani și lucra într-un bar din localitatea Azuqueca de Heneres ca ospătar. Cei doi nu aveau copii împreună. Motivele crimei încă nu sunt cunoscute. Potrivit polițiștilor, spaniolul, care lucra ca șofer de câteva zile, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Nicoleta, iar rănile i-au fost fatale.

Cei care au alertat autoritățile sunt vecinii celor doi. Spaniolul a fost pus sub arest și este acuzat de crimă. Potrivit celor declarate o prietenă de-ale victimei, Clara ar fi publicat ieri un mesaj pe pagina sa Facebook în care scria că „nu, nu trebuie să suportăm totul, răbdarea are o limită și viața este făcută pentru a fi trăită, nu suportată!!!”.

Într-o postare din luna ianuarie, spaniolul scria că are în intenție să se căsătorească anul viitor cu Clara. Consiliul local din Alovera a cerut ca la ora 12:00, luni, 31 mai, toți locuitorii să țină un minut de reculegere pentru Clara Gheorghe.

„Condamn cu putere asasinarea de aseară a Nicoletei, o rezidentă din Alovera. Toată solidaritatea și sprijinul meu pentru familia ei și cei dragi. Suntem ferm dedicați luptei împotriva violenței de gen”, a scris primarul localității, Emiliano Garcia-Page, pe Twitter.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here