luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăCetățeanul reclamăMizerie de nedescris la Cora Pantelimon, unde trebuia să fie parcarea construită...

Mizerie de nedescris la Cora Pantelimon, unde trebuia să fie parcarea construită de Tehnologica Radion

-

La Cora Pantelimon, acolo unde Tehnologica Radion a abandonat construcția parcării de tip park&ride, lăsând în urmă doar o groapă imensă, e o mizerie de nedescris.

Dincolo de disconfortul gropii din mijlocul șoselei, mai apare și cel creat de trotuarele care arată ca după bombardament. În plus, chiar la intrarea în curtea de la Cora Pantelimon, acolo unde întorc microbuzele pentru transportul suburban (un adevărat transport european de secol XXI!), este o mizerie de nedescris: chiștoace, ambalaje, pahare de carton sau de plastic în care a fost cafea și lista ar putea continua.

Nu ar strica o acțiune mai hotărâtă a Poliției Locale a Sectorului 2, pe raza căruia se află această zonă din București, care ar putea să le aplice niște amenzi usturătoare celor care fac mizerie. În paralel, ar trebui ca și societatea de salubrizare din același Sector 2 să treacă mai des prin zonă, pentru a o curăța.

Fotografia alăturată nu mai are nevoie de comentarii suplimentare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...