sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiasporaMister în Italia. Românca despre care se crede că e o fetiță...

Mister în Italia. Românca despre care se crede că e o fetiță dispărută în urmă cu 17 ani ar avea o cicatrice asemănătoare

-

Românca Elena Denisa Grigoriu, în vârstă de 19 ani, rezidentă în localitatea Scalea, provincia Cosenza, a devenit cunoscută în toată Italia, după ce a fost intervievată de marile posturi de televiziune italiene. Despre tânăra originară din Bicaz, județul Neamț, mulți italieni cred că este Denise Pipitone, o fetiță care a dispărut în urmă cu 17 ani în timp ce se juca în fața casei bunicilor materni.

„Eu nu sunt Denise Pipitone, sunt născută în România, iată certificatul meu de naștere. Am o cicatrice cum avea și fetița, dar nu sunt Denise. Dacă nu mă cred sau nu au încredere în documentele mele, sunt dispusă să fac și testul ADN dacă e cazul. M-am născut pe 4 mai 2002, în România, mama mea nu este aici, cu mine, iar tatăl meu e decedat. Sunt aici, în Italia, din 2009”, a declarat tânăra, în fața camerelor, potrivit Corriere.it.

Denisa Grigoriu a mai spus că îi pare rău că îi sunt create speranțe false memei Denisei Pipitone. „E trist să dai speranță unei persoane care își caută fiica de mult timp și dacă aș ști că sunt eu Denise Pipitone aș alerga cu brațele deschise spre ea, dar nu sunt Denise, nu știu cum să vă mai zic, dar nu sunt eu fetița dispărută”, a mai spus românca.

Denise Pipitone a dispărut pe 1 septembrie 2004, în timp ce se juca în fața casei bunicilor în Mazara del Vallo (Sicilia). Mama sa, Piera Maggio, a căutat în continuu în toți anii care au trecut de atunci. În 2005, un agent de pază a înregistrat cu telefonul mobil o fetiță care semănăa cu aceasta. Fetița este însoțită de o femeie romă și o întreabă la un moment dat unde o duce.

Oamenii legii i-au anchetat și pe sora mai mare a fetiței, fiica tatălui său, care este căsătorit cu o altă femeie. De asemenea, a fost anchetată și actuala soție a tatălui și fiica ei, dar nu au fost puse sub acuzare, deși apropiați ai mamei au susținut că ele s-ar face vinovate de dispariția micuței.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...