In Sectorul 3, s-au plătit 62.000 de lei pentru o analiza sociologica a spațiilor verzi. Firma lui Mirel Palada a luat banii

Mirel Palada a încasat 62.000 de lei de la primarul Negoiță

Firma SC Cercetare Consultanță Sociologică Sociopol SRL, deținută de Mirel Palada, a încasat 62.000 de lei de la SC Investiții Spații Verzi S3 SRL pentru un studiu de piață.

Potrivit unei facturi publicate pe facebook de publicația ”Banii noștri”, contractul a fost semnat cu firma din subordinea primăriei sector 3 la data de 22 aprilie 2019, factura fiind întocmită la data de 14 mai 2019.

SC Investiții Spații Verzi S3 SRL este o societate care are asociat majoritar Consiliul Local al Sectorului 3 București. Primăria condusă de Robert Negoiță a înființat acestă firmă care are ca obiect principal de activitate, conform prevederilor actului constitutiv, activități de întreținere peisagistică.

Căpușa primăriei sector 3

Potrivit paginii de internet a societății, capitalul social al firmei la înfiinţare a fost de 2.000.000 RON şi a fost constituit prin aport în numerar, divizat în 100 părţi sociale, fiecare în valoare nominală de 20.000 RON. Acesta este împărțit între Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti prin Consiliul Local Sector 3 – 1.980.000 de lei corespunzător unui număr de 99 părţi sociale şi unei cote de participare la capital social de 99% și SC SD3- Salubritate si Dezapezire S3 SRL – 20.000 lei corespunzător a unei parţi sociale şi a unei cote de participare la capitalul social de 1%.
Clienții societății sunt Primaria Sectorului 3 și instituțiile subordonate, Consiliului Local Sector 3 – în proporție de peste 80%, iar persoanele fizice și juridice – în proporție de până 20%.

Societatea este condusă de un consiliu de administrație din care fac parte Simona Andreea Balasa, Paula Bianca Bordeanu, Gabriel Catalin Dincă, Mihnea Andrei Irimia, Petre Nedelcu, Alexandra Todirică și Puiu Dindiri.

SC Cercetare Consultanță Sociologică Sociopol SRL, deținută de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Victor Ponta. Palada nu este la primul contract din bani publici. În toamna anului trecut a încasat 116.000 de lei de la Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, instituție din subordinea Primăriei generală condusă de Gabriela Firea.

Conform înţelegerii, Sociopol ar trebui să cerceteze sociologic părerea bucureştenilor despre trafic. Palada este cunoscut și pentru episodul din septembrie 2017, când l-a agresat fizic pe senatorul USR, Mihai Goţiu, în timpul unei pauze publicitare, în contextul în care ambii participau la o emisiune de dezbateri politice la postul B1 TV.

Am solicitat SC Investiții Spații Verzi S3 SRL date despre toate contractele ce privesc studii de piață încheiate în ultimul an și jumătate, urmând ca răspunsul să fie publicat imediat ce va fi primit.

CITIȚI ȘI:

Portretul lui Lucian Netejoru, cel mai iubit magistrat de către Liviu Dragnea

Toate minciunile legate de deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ministrul Cuc se pregătește să-l facă vinovat și pe Moș Crăciun

VIDEO Cu vacile pe DN1! Protest extrem al unui fermier împotriva corupției dintr-o primărie prahoveană

Torționar cu 90 de decese, dar fără judecată. La fel ca în Dosarul Mineriadei

Populația era înfometată, dar șefii PCR și familiile lor aveau tratamente de lux în străinătate

UPDATE Decizie finală în dosarul UDMR-istei care a preferat închisoarea în locul muncii

UPDATE Video cu pacienți umiliți la Spitalul Universitar din București. Reacția ministrului

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here