Minoră din Târgoviște, racolată pentru prostituție cu ajutorul internetului

Sursa : DIICOT, Politia Romana

O minoră din Târgoviște a fost racolată de doi indivizi într-o casă dintr-o localitate din județul Prahova. După ce împlinea 18 ani, ea urma să fie trimisă la prostituție peste hotare.

„La data de 16.05.2020, procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților S.F.D. și L.F.F., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. S-a reținut faptul că, la data de 15.05.2020, a fost înregistrată la DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița o sesizare din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul SCCO Dâmbovița. Sesizarea privea faptul că o persoană vătămată minoră a fost racolată.

Citiți și: Medicamentul minune Remdesivir la un pas pentru obtinerea autorizatiei. Cand va fi gasit pe piata_

Ea era ținută împotriva voinței sale într-o locație necunoscută, în scopul exploatării prin practicarea prostituției. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, în noaptea de 13 spre 14 mai, minora ar fi plecat în mod voluntar de la centru de servicii sociale de pe raza municipiului Târgoviște. Acest lucru după ce ar fi fost racolată prin intermediul unei rețele de socializare de către inculpații S.F.D. și L.F.F. Cu intenția de a o exploata prin practicarea prostituției, pe raza municipiului București. După împlinirea vârstei de 18 ani, să fie transportată în același scop în Austria. Pe data de 15.05.2020, minora a fost depistată pe raza localității Puchenii Mari, județul Prahova, la locuința unuia dintre inculpați. Pe 17.05.2020, Tribunalul Dâmbovița a dispus față de cei doi inculpați măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite DIICOT.
Fata s-a întors acum în centru. Ea este în izolare.  Ea a fost testată pentru coronavirus , rezultatele  fiind așteptate .

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here