Ministrul Transporturilor anunţă restructurări masive la Tarom şi CNAIR

Restructurari masive la Tarom si CNAIR

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a anunțat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi de la Tarom vor fi restructurate de către consiliul de administraţie. Totodată, vizată de restructurări este și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit ministrului Cuc, restructurările la compania Tarom se vor face la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. Vor fi restructurate 300 de posturi,

„Din cei aproximativ 470 de angajaţi de la tehnic, o parte, aşa m-a informat şi pe mine managementul Tarom, o parte nu lucrează la întregul potenţial. Ce se întâmplă? Noi trebuie să ne uităm şi la trecut un pic. Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere”, a declarat ministrul Transporturilor.

Restructurări și la CNAIR

Cuc anunţă restructurări şi în cazul posturilor de conducere a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Aici vorbim despre posturile de conducere. Pentru că avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulţi oameni care se pricep teoretic la autostrăzi, dar dorinţa mea a fost să văd că şi implementează aceste proiecte. (…)Mă interesează ca lucrările pe care ni le-am asumat să se facă în timpii pe care ni i-am asumat. Dacă s-au depăşit termenele pe care ni le-am asumat ne uită să vedem und e blocajul. Dacă vedem că blocajul e la achiziţii, la juridic, atunci trebuie să luăm măsuri”, a declarat Cuc.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here