Ministrul Mediului a găsit soluţia economiei la energie: Mie îmi place să stau la 15 grade!

Tanczos Barna
Tanczos Barna. Sursa foto: pag de FB

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că, la iarnă, își va închide caloriferele din birou, pentru că îi place să stea la o temperatură de 15-16 grade.

CITEŞTE ŞI: Tanczos Barna susține că UDMR vrea reglementarea prețurilor la energie, măsură cerută de PSD

„Diferența dintre o gospodărie și o instituție este foarte mare, pentru că acasă avem frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, uscătoare, avem foarte multe electrocasnice care consumă foarte multă energie electrică. Într-o instituție publică, în afară de becuri, câteva frigidere și aerul condiționat, (n.r. nu avem nimic)”, a declarat ministrul Mediului, la Digi 24.

Reduceri

„Din acest punct de vedere, urmează o perioadă în care putem să reducem foarte mult consumul de energie electrică. De exemplu, de luni am stabilit cu domnul secretar general al Ministerului Mediului să renunțăm la folosirea aerului condiționat.

După ora 17:00 vom avea numai lumină de veghe în instituție, vom trece la programul de iarnă, vom începe programul dimineața la 8:00 și vom termina la 16:00, ca să scurtăm perioada în care folosim lumina, cu excepția biroului meu… eu de obicei vin la 7:00 și plec seara, la 20:00. Acolo se va folosi lumină și după orele de program”, a mai precizat Tanczos Barna.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here