Ministrul Finanţelor jigneşte antreprenorii: Noi avem doar 10% antreprenori și restul sunt babuini!

Ministrul de Finanțe Adrian Câciu (PSD), pare să fi avut un derapaj greu de explicat, într-un răspuns la un comentariu pe Facebook. El i-a jignit grav pe antreprenorii din România, folosind un termen zoologic.

CITEŞTE ŞI: Câciu susține că România trebuie să se împrumute pentru a rostogoli datoria unor guverne anterioare

Derapajul lui Adrian Câciu, Ministru de Finanțe, a fost sesizat de Bogdan Glăvan, profesor de economie și consilier al fostului premier Ludovic Orban, pe Facebook.

În secțiunea de comentarii, ca răspuns la postarea ministrului de Finanțe, un internaut a scris: „100% din ce câștigă bugetarii se plătește din ce produc privații”.

Circuitul taxelor

Se pare că acest comentariu nu a fost unul deloc pe placul lui Adrian Câciu, drept dovadă răspunsul pe care l-a oferit. Ministrul PSD al Finanțelor a scris câteva fraze alambicate despre felul în care ar fi plătiți bugetarii, descriind un „circuit” al taxelor în economie, acuzându-i pe antreprenorii români că își plătesc prost angajații.

Din punctul de vedere al ministrului Finanțelor, 90% dintre oamenii de afaceri din România sunt „babuini-antreprenori”.

„Nu din ce produs. Din taxele asupra a ceea ce produs. Taxele care se regăsesc în prețuri și se recuperează prin prețuri. Prețurile care sunt plătite de privați și bugetari. Totul se recuperează, totul este în cerc, problema este că dezechilibrul este la modul în care sunt plătiți angajații în privat pentru că noi avem doar 10% antreprenori și restul sunt babuini-antreprenori”, a scris Adrian Câciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here