sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMinistrul Educaţiei a luat foc pe gardul de la Colegiul Sf. Sava:...

Ministrul Educaţiei a luat foc pe gardul de la Colegiul Sf. Sava: Nu să vină ministrul să schimbe gardul!

-

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este dispus să achite înlocuirea gardului de plasă de la Colegiul Național Sfântul Sava, din propriul buzunar.

CITEŞTE ŞI: Cîmpeanu: Transportul elevilor este o măsură care nu a fost nicidată aplicată 

La festivitatea de deschidere a noului an şcolar, de ieri, un părinte i-a atras atenţia lui Sorin Cîmpeanu în legătură cu acestă problemă. După sesizare, ministrul a cerut conducerii unităţii de învăţământ să schimbe de urgenţă gardul.

Antreprenoriat

„Fiind absolvent al Colegiului Sfântul Sava mă pot implica în finanţare, dacă şcoala nu găseşte o soluţie. Termenul e azi ora 17:00. Dacă a găsit o soluţie e bine, dacă nu, am şi eu dreptul să finanţez lucrarea din salariul propriu, pe baza unui contract de finanţare legal. Dar sunt convins că va găsi soluţii.

Antreprenoriat înseamnă să ştie să-şi gestioneze lucrurile în şcoală, nu să vină ministrul să schimbe gardul.”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...