Ministrul Agriculturii face mişto de cei care s-au înghesuit la ulei: Au aruncat banii degeaba!

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a declarat despre aşa zisa criză a uleiului că este clar că cineva a manipulat speculativ situaţia, iar cei care au cumpărat cantităţi mari au aruncat nişte bani degeaba.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Economiei, mesaj pentru distribuitorii de ulei care au triplat preţurile: încep controalele!

„Îndoiala e un sentiment care te pune la grea încercare, că dacă nu ai informaţii şi nu te informezi din surse autorizate, există riscul să păţeşti cum am păţit noi cu combustibilul sau cum s-a întâmplat… că nu întâmplător s-a întâmplat şi în Bulgaria, şi în România în acelaşi timp situaţia cu uleiul la raft. E clar că cineva a manipulat speculativ această situaţie şi a introdus oarecare temere în rândul populaţiei”, a spus Chesnoiu la B1 TV.

Informări oficiale

Potrivit acestuia, românii ar trebui să se informeze doar din surse oficiale, sigure, ca să nu mai ajungă în situaţia de a cumpăra cantităţi uriaşe de combustibil, ulei sau alte produse. Chesnoiu s-a referit în mod special la românii care au golit rafturile de ulei: produsul va expira, iar ei au aruncat nişte bani degeaba.

„În perioadă de criză e cel mai important să ne păstrăm calmul, să ne informăm de la autorităţi, din surse sigure şi să ne păsăm cumpătarea, că putem face greşeli. Eu vă spun sincer: din toate analizele pe care le-am făcut, mă întreb oare ce o face o familie care şi-a luat zece baxuri de ulei. Uleiul acela va expira şi a aruncat pur şi simplu nişte bani degeaba. Pe lângă faptul că i-a blocat, a luat şi altuia care poate avea nevoie”, a declarat Chesnoiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here