Milionarul care şi-a ucis bunica a fost eliberat după… 2 ani!

Dan Cămârzan, afaceristul care susținea că este trimisul lui Dumnezeu pe Pământ, a fost pus în libertate de judecători, după doi ani petrecuți într-un spital de psihiatrie.

CITEŞTE ŞI: HALUCINANT. Şoferiţa din Iaşi care a ucis, beată fiind, 4 oameni spune că e…amuzant ce se spune despre ea!

Milionarul și-a ucis bunica în urmă cu doi ani, însă anchetatorii au stabilit că acesta nu avea discernământ în momentul în care a comis teribila faptă și că nu poate fi tras la răspundere din punct de vedere penal. Datorită acestui lucru, el nu a mai ajuns în închisoare, transmite fanatik.ro.

Luna trecută, Judecătoria Beiuș a admis cererea lui Cămârzan de înlocuire a măsurii de siguranță a internării medicale la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei. Magistrații au dispus liberarea petentului din spital fără nicio altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator.

Raport de expertiză medico-legală

Hotărârea a avut la bază un raport de expertiză medico-legală favorabilă lui Cămârzan, emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022. Afaceristul a fost reprezentat în instanță de un avocat din oficiu, al cărui onorariu va fi plătit parțial din fondurile Ministerului Justiției.

Până la această dată, procurorii nu au atacat decizia judecătorilor bihoreni, deși aveau la dispoziție 3 zile de la comunicarea copiei minutei.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here