Mihaela Anghel, asistenta din Dâmboviţa, prima persoană imunizată contra virusului din România a primit a doua doză de vaccin anti-Covid

Foto: Facebook/Ro Vaccinare
Foto: Facebook/Ro Vaccinare

A început faza de rapel pentru personalul din etapa 1 a campaniei de vaccinare. Mihaela Anghel a îngrijit primul pacient infectat cu SARS-CoV-2 din România . Ea a fost prima care a primit vaccinul împotriva COVID-19.

Acest lucru înseamnă că medicii şi angajaţii din serviciile sociale primesc a doua doză de vaccin anti-Covid.

Printre cei vaccinați la Institutul Matei Balș din București s-au aflat duminică dimineață medicii Adrian Streinu Cercel și Adrian Marinescu. Dar și Mihaela Anghel, asistenta care a fost prima persoană imunizată contra virusului din România.

„Avem speranța că cu acest vaccin scăpăm de pandemie”

Mihaela Anghel a povestit că după ce a fost vaccinată a primit foarte multe comentarii care au afectat-o inițial.

„În prima zi m-au afectat puțin. Ulterior am încercat să nu le mai citesc. Am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată. Am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă.

Situația în spital este încă destul de grea, dar încercăm să facem față.

Avem speranța că cu acest vaccin scăpăm de pandemie”, a declarat ea după vaccinare, potrivit digi24.ro.

Mihaela Anghel a îngrijit primul pacient infectat cu SARS-CoV-2 din România. Ea a fost prima care a primit vaccinul împotriva COVID-19. Mihaela Anghel este de 4 ani lucrează că asistent medical. Mihaela Anghel este din Dâmboviţa, dar locuieşte la 30 de kilometri de Bucureşti.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here