Microbuz cu sportivi între 16 și 18 ani, implicat într-un accident rutier din cauza zăpezii

Microbuz cu sportivi între 16 și 18 ani, implicat într-un accident rutier din cauza zăpezii sursa: Google

Un microbuz plin cu sportivi a fost implicat sâmbătă seara într-un accident pe DN 2D, în județul Vrancea, la limita cu județul Covasna. Din primele informații, din cauza stratului consistent de zăpadă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

Potrivit reprezentanților ISU, în microbuz se află 15 copii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Mai multe echipaje de la ISU Vrancea și ISU Covasna au ajuns la fața locului și intervin pentru scoaterea microbuzului din zăpadă.

„Forțe și mijloace din cadrul ISU Vrancea și ISU Covasna cu un efectiv de șapte echipaje intervin în comuna Tulnici, unde un microbuz a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 D, între localitățile Ojdula/CV și Tulnoci/VN. În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informații nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forțele de intervenție vor acționa pentru scoaterea microbuzului din zăpadă”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Copiii au fost preluați cu însoțitorii de un microbuz din comuna Tulnici și adăpostiți la o pensiune din zonă.

sursa: ISU

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here