Mesajul primarului Piedone pentru bucureșteni: „Sectorul 5 va fi cununa și soarele și luna! Aveți încredere în vorbele mele!”

Parcari supraterane, Sectorul 5, Piedone, Primăria Sectorului 5, Piedone, Cristian Popescu Piedone FOTO: capital.ro
Cristian Popescu Piedone FOTO: capital.ro

La sfârșit de an, primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PPUSL) a transmis locuitorilor sectorului un mesaj. A promis că în noul an va continua seria proiectelor menite să facă din Sectorul 5 un model administrativ în România, dar și în Europa.

„Se aude Plugușorul la ferestre, oameni buni! Da… s-a mai dus un an. Un an decent, administrativ privindu-l, un an dificil pentru țară! Personal, tot grea îmi este povara. Și sufletul mi-e greu și inima mi-e obosită… Dar rămân loial lui Dumnezeu și urmez calea cea hărăzită…
Dar, până una alta, oameni buni, suntem aici, prezenți, în familia Sector 5! Și… mergem mai departe!

Oameni buni, a trecut vremea când doar visam să putem salubriza sectorul și să nu mai vedem salbaticie printre blocuri!!!
Acum am crescut. Suntem mai mari cu un anișor! Am învățat din greșeli și ne-am redescoperit mândria! Am arătat că suntem o echipă performantă, mare și… putem! Putem orice! Putem face imposibilul… posibil!

În prag de An Nou, oameni buni, echipa Piedone vă prezintă viitorul apropiat! Pentru că Sectorul 5 va fi, curând, un model administrativ în România și în Europa largă!

Știți că nu va recit din Frații Grimm… Iar Ispirescu este rezervat doar pentru nepoți, în seri tihnite… Eu, Piedone, am o datorie față de Dumnezeu! Datoria să lupt pentru comunitatea care mi-a dat serviciu la Primarie!

Așa că… postez clipul și fac anunțul: Sectorul 5 va fi cununa și soarele și luna! Aveți încredere în vorbele mele!

Ridicăm ștacheta! Avem planuri mărețe! În următoarele 600 de zile, maxim, amenajam 38 de hectare de parc cum n-a mai vazut România! Construim trei parcări supraterane cum nu există în țară! Și începem noul an cu un pachet de 100 de blocuri care vor fi reabilitate termic!
Sectorul 5 va avea un parc tematic întins pe 38 de hectare! Cu… hipodrom, cu sere unde oricine își poate sădi propriile flori și legume! Cu terenuri de sport, cu zonă de recreere, cu restaurante, cu teatru, cu heliport și cu multe, multe surprize! ( Lucrarea va fi terminată peste doi ani).

În 2022 ne relaxăm, ne jucăm și facem sport chiar… deasupra parcărilor! Sectorul 5 va avea trei parcări etajate, unicat în România! Una va avea la parter și o piață agroalimentară!
Desigur că mai avem destule alte proiecte care ne vor face tuturor traiul mai bun!

Îmi doresc bucurii în casele dumneavoastră, oameni dragi! Să aveți un nou an ca în visurile dumneavoastră! Să-mi fiți sănătoși și cu credință în bunul Dumnezeu! Să iubiți România mereu, aici și oriunde vă poartă pașii! Vă mulțumesc și vă iubesc așa cum știu că vă iubesc!
La mulți ani!”, a transmis primarul Piedone pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here