Mesajul lui Băsescu pentru Dragnea: ”Sunt ultimele zile în care mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el”

lista PMP la europarlamentare Premierul lui Băsescu singurul candidat viabil, iohannis la prezidentiale, basescu voteaza cu iohannis mesajul lui Băsescu pentru Dragnea Traian Băsescu despre PSD raportul MCV Traian Băsescu despre moțiunea de cenzură Traian Băsescu la DNA Traian Băsescu despre Ecaterina Andronescu

Sunt ultimele zile în care liderul PSD Liviu Dragnea “mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el”, pentru că, peste câteva săptămâni, “va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară”, acesta este mesajul lui Băsescu pentru Dragnea.

Fostul primar general Traian Băsescu susţine, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea nu mai controlează nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici partidul şi nici majoritatea parlamentară, recomandarea sa fiind: “Dragnea, pleacă acum ! PS – Nu uita să-l iei şi pe <marele gânditor> Vâlcov!”.

“Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară”, scrie Traian Băsescu pe rețeaua de socializare.

Mesajul lui Băsescu pentru Dragnea. Pesediștii îl părăsesc

Mesajul lui Băsescu pentru Dragnea este că “până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară”. “Dragnea, pleacă acum! PS – Nu uita să-l iei şi pe “marele gânditor” Vâlcov”, afirmă fostul preşedinte în finalul postării.

LĂSAȚI UN MESAJ

*