Mesaj disperat din spital al pilotului Titi Aur pentru coronasceptici: Puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi

Detalii de ultimă oră despre starea lui de sănătate a lui Titi Aur, internat într-un spital din Bârlad, după ce a suferit coimplicații ale infecției cu COVID-19.

Pilotul de raliuri a scris pe contul său oficial de Facebook un mesaj în care a povestit cu ce se confruntă de aproape două săptămâni. Fostul campion, în vârstă de 57 de ani, a povestit că se simte puțin mai bine, însă este în continuare dependent de oxigen. În șase zile, Titi Aur spune că a fost capabil să respire doar 20 minute fără mască.

Mesajul

„Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper că într-o săptămâna să pot să părăsesc spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor.

Nu sunt omul care își pune viață personală pe facebook sau în comunicări frecvente, dar experiență COVID mă face să va transmit ceea că am simțit.

CITEŞTE ŞI: A murit Gabi Luncă. Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească era internată în spital cu COVID VIDEO
După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit ‘strâns de gât’ și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 min fără masca.
M-am născut a două oară!!!!

Din păcate mai există și minți ‘zăpăcite’ care susțîn că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns în RĂI
Încercați să va feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă ‘după ureche’, puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi”, scrie fostul mare campion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here