Mesaj de la Piedone pentru cei care refuză să organizeze alegerile parțiale, conform legii: „Vă este frică, știu!”

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone le transmite un mesaj celor care refuză să organizeze alegeri parțiale în Sectorul 5 al Capitalei, dar și în alte localități din țară, care, din diferite motive, nu mai au primari.

„Vă este frică, vă știu! Ați atacat ca hoardele, imediat ce m-au luat. Vă știu bine… Vă știu și alții… Vă știți, la rându-vă, care și cum! Știu că vă este frică! Când lăsați de izbeliște poporul și-i cereți să rabde pe întuneric în numele izbânzii voastre politice… cetățeanul nu vă mai vrea în preajmă! Vă urăște! Știu…

Ați plătit bani grei pe sondaje electorale și v-au speriat rezultatele lor! Da, ați supărat poporul! Și nu-l mai puteți împăca, pungașilor! Aud că sunt peste 50 de localități unde refuzați, cu de la voi putere, (că legea altceva spune!) să organizați alegerile, mă!!!

Peste 50 de localități, mă! Sunt ale voastre, mă? Sunteți vătafii acelor comunități, mă, loazelor? Băgați-vă mințile în cap, guvernatori vremelnici!!! Nu este țara voastră, mă! Nu sunteți stăpânii acestei țări!

Puteți comanda x, y, z sondaje de acum și până când va fluiera arbitrul! Ntzzz… E gata! Sunteți pe făraș! Sunteți antipatici! Sunteți prea mărunți, prea neînsemnați, prea avari, prea falși ca să conduceți un popor atât de inteligent și de mare! Ieșiți, loazelor, din bula aia cu cravată, diplomat, secretară, șofer și mapă!!! Ieșiți, loazelor, din confortul ăla nedrept în care v-ați aciuat și vedeți cum trăiește poporul!!!

Respectați legea, loazelor! Lăsați oamenii să decidă în comunitățile lor, amatorilor! Lăsați cetățenii să-și aleagă primarii pe care-i vor! Faceți poze la sindrofii cu sclipici european, vă pozați mari democrați. Și voi??? Ce sunteți voi??? Dictatura? Puterea eternă? Lăsați aroganțele și respectați legea! Organizați alegeri!Respectați cetățeanul care vă plătește salariul, secretara, cafeaua, șprițul, papica, biroul, carburantul, mașina, costumul, rangul și excursiile degeaba (că nimic nu înțelegeți din ele).

PS: Împărate… ești lider, ești boss și cârmaci, ești unicul zvelt chiparos din pădurea asta în care vezi doar vreascuri!S-a terminat, știi bine! Ți-ai bătut joc și ai pierdut! Permite alegerile parțiale așa cum te obligă legea, mister X. Știu… vei pierde, omule! Vei fi perdant la capătul tuturor alegerilor care vor mai avea loc aici, pe pământ românesc! Și tu și ai tăi! Dar veți fi perdanți cu acte! Asta vă dă dreptul să intrați în istorie! Ca cei mai slabi, desigur! Cu respect pentru popor și dragoste pentru țară, Piedone NEVINOVAT”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here