Membrii USR votează online dacă vor ca Barna să demisioneze

Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna ar putea pleca de la șefia partidului. Membrii USR vor vota timp de 5 zile, începând de astăzi, dacă vor ca președintele partidului să plece. Anunțul a fost făcut chiar Barna la Realitatea PLUS.

Votul va avea loc online, iar membrii partidului vor avea de răspuns la o singură întrebare: dacă vot ca Dan Barna să își dea demisia.

”Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, a spus Dan Barna joi seara la Realitatea Plus

Barna a avut o videoconferință luni seara, cu liderii organizatiilor USR.

Surse din interiorul partidului spun că mai mulți colegi din partid au cerut demisia liderului formațiunii, Dan Barna, printre care și Cosette Chichirau și Tudor Benga.

LĂSAȚI UN MESAJ