Medicul Streinu – Cercel, critici dure: Haideţi să terminăm cu prostiile legate de coronavirus!

adrian streinucercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a transmis un nou mesaj acid, în contextul vaccinului anti-COVID-19.

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, susține că vaccinul împotriva COVID-19 va fi unul „cât se poate de bun”. Pentru că autoritățile internaționale de resort nu și-ar permite să autorizeze un ser care să nu fie „eficient și sigur”.

Medicul a ținut să le transmită un mesaj acid celor care se se ocupă de denigrarea vaccinului.

Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea

„Dacă nu tac în momentul de față,. Ar trebui să își asume morții care devin sursă a acestor informații. Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră.

Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea. Să lăsăm specialiştii să vorbească. Haideţi să terminăm cu prostiile! Vaccinul este cât se poate de bun. Este cât se poate de corect, nicio autoritate de EMEA sau Food & Drug Administration nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care nu este eficient şi care nu este şi sigur”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, potrivit dcnews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here