Medicul care a aruncat în aer sistemul cu un tratament minune al coronavirus poate profesa în continuare!

Comisia de Etică a Colegiului Medicilor Bihor a decis, luni, că pneumologul Flavia Groșan poate profesa în continuare.

Nu există nicio plângere scrisă a vreunui pacient în sens de malpraxis, astfel că nu existe motive ca medicul să nu-și poată desfășura activitatea mai departe. Pe de altă parte, Colegiul Medicilor a decis că Flavia Groșan poate profesa în continuare cu condiția să nu mai facă declarații publice prin care să contrazică schema oficială de tratament COVID-19 și în caz contrar, dacă pneumologul va continua cu afirmațiile în spațiul public, atunci ea ar putea fi sancționată de Comisia de Disciplină.

Colegiul medicilor s-a autosesizat

Colegiul Medicilor din judeţul Bihor s-a autosesizat după ce medicul Flavia Groşan a afirmat că a vindecat o mie de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în cabinetul ei privat, tratând aceste cazuri cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale, ale pacienţilor cu COVID-19, duc la decesul acestora.

CITEŞTE ŞI: Medicul care susţine că are o reţetă minunue pentru vindecarea COVID, audiat!

„În zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau 4 zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. Sunt mii si mii de pacienti pe care i-am tratat. Stiu 3 cazuri care au ajuns in spital, nu sunt perfecta. Claritromicina este vedeta, dar nu poate singură, are nevoie de adjuvant. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Schema nu este bătută în cuie, o adaptam la pacient. Unde este nevoie, un pic de hidrocortizon. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator sa limitez raspandirea Covid-ului. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta”, a declarat pneumologul, joi seară, la Antena 3.

Medicul pneumolog atrăgea recent atenția să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here