Medic legist, despre cazul de la Pitești: Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat

sursa: Observatorul Prahovean

Concluziile raportului medico-legal arată că bărbatul din Pitești, care a decedat în timpul unei intervenții a polițiștilor, a murit violent, prin asfixiere mecanică. „Moartea a fost violentă, survenită unui politraumatism, cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică”, spun medicii legiști.

Potrivit medicilor legiști, moartea bărbatului a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părților moi ale gâtului și ale toracelui. De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie.

„Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Infarct nu este, puțin probabil să fie, sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale și toracice prin comprimarea părților moi. Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existența unor comorbidități, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a explicat medicul legist.

Procurorul cazului a anunțat că au fost audiate toate persoanele aflate la fața locului, inclusiv polițiștii.

Incidentul s-a produs vineri, în Pitești. La una din terasele din zonă a izbucnit un incendiu, iar, pe lângă, pompieri, au intervenit polițiștii care au evacuat zona. Bărbatul de 63 de ani era la o masă și ar fi refuzat să părăsească zon.

În imaginile filmate la fața locului se vede cum unul dintre polițiști îl trântește violent pe om la pământ, cu fața în jos, iar alți trei încearcă să îl încătușeze.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here