Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, s-a întâlnit cu Putin și premierul Japoniei

Marius Vizer, sursa foto latimes.com

Întâlnire la nivel înalt la Forumul de la Vladivostok. Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, românul Marius Vizer, a avut mai multe întâlniri şi discuţii cu preşedintele Vladimir Putin, premierul japonez Shinzo Abe şi preşedintele Mongoliei Khaltmaa Battulga, fost mare campion.

Forumul Economic de la Vladivostok a beneficiat de participarea a 3.000 de persoane din 20 de ţări, printre care şi liderii Rusiei, Coreei de Sud, Japoniei şi Mongoliei. În cele două zile de discuţii s-au semnat sute contracte în valoare de peste 33 de miliarde de de euro şi au fost purtate discuţii pe teme de investiţii, agricultură si securitatea internaţională.

În urmă cu doar câteva zile, la finalul lunii august, Vladimir Putin a fost oaspetele de onoare al lui Marius Vizer la Campionatul Mondial de Judo, care a avut loc în capitala Ungariei. Liderul de la Kremlin a ajuns la Budapesta încă de la debutul competiţiei şi a stat, în tribune, alături de şeful Federaţiei Internaţionale de Judo, premierul Ungariei, Viktor Orban şi presedintele Mongoliei Khaltmaa Battulga. Momentul a fost surprins şi într-o fotografie prezentată de site-ul oficial al Preşedinţiei Rusiei. Campionatul Mondial de Judo s-a desfăşurat în perioada 28 august — 3 septembrie.

În cadrul Forumului a fost organizat şi un meci de judo între echipa ţării gazdă Rusia şi Japonia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here