Marius Stan va încerca să câștige din nou Primăria Galați din partea partidului condus de Victor Ponta

Foto, sursa: Facebook
Foto, sursa: Facebook

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat pe data de 23 iulie pe pagina sa de Facebook, că Marius Stan s-a înscris în partidul pe care îl conduce și va candida la Primăria Galați.

Victor Ponta a mai anunțat că senatorul Nicolae Marin, președintele organizației județene a PRo România după ce senatorul Eugen Durbacă și-a dat demisia, va candida din partea partidului pentru postul de președinte al Consiliului Județean. 

Anunțul făcut de Victor Ponta, privind candidatura lui Marius Stan la Primăria Galați,  poate fi suprinzătoare la prima vedere dacă ținem cont de faptul că Marius Stan a candidat la predentele alegeri din partea PMP iar anterior din partea USL, când a câștigat în fața candidatului PNL, Nicușor Ciumacenco. Nu mai este nicio noutate privitoare la adversitatea lui Marius Stan față de PSD și în special față de președintele PSD Galați, Dan Nica, căruia i-a adus de nenumărate ori critici dure.

Lupta se anunță a fi una interesantă, ținând cont de faptul că Marius Stan va trebuie să se lupte pentru Primăria Galați cu actualul primar , Ionuț Pucheanu (PSD) ,  care i-a fost subaltern,  cu Cătălin Cristache, desemnat din partea PMP,  cu Bogdan Rodeanu, candidatul la Primăria Galați al Alianței USR-PLUS,cu Picu Apostol Roman, actualul viceprimar al Galațiului, care va candida din partea PPUSL., dar și cu Cristian Dima, din partea ALDE. Lupta se anunță a fi una acerbă, în condițiile în care Marius Stan , care a condus Primăria Galați , vizează un anumit tip de electorat , lucru care ar putea influența rezultatul alegerilor. Acest lucru dacă PSD și Pro România nu vor ajunge la vreo înțelegere între timp. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here