Marian Vanghelie şi Oana Mizil au devenit părinţii unei fetiţe. Mădălin Voicu, posibil naş

Marian Vanghelie la proces

VangheliePrimarul suspendat al Sectorului 5 Marian Vanghelie şi iubita sa, deputatul PSD Oana Mizil, au devenit joi după-amiază părinţii unei fetiţe care s-a născut la un spital privat din Capitală.

Oana Mizil a născut prin cezariană o fetiţă care va fi botezată Maria. Oana Mizil, Marian Vanghelie şi fiul acestuia, Alexandru, au venit joi dimineaţă la Spitalul Sanador din Capitală, însoţiţi de deputatul PSD Mădălin Voicu, care ar putea fi naşul micuţei Maria.

Întrebat dacă va asista la naştere, Vanghelie le-a răspuns jurnaliştilor: „La câtă experienţă de viaţă am, aş putea asista şi la naştere”. Fostul edil a precizat că a părăsit vechea casă şi a şi amenajat camera fetiţei în noua locuinţă.

Marian Vanghelie, arestat la domiciliu, a primit încuviinţarea instanţei să-şi părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a asista la naşterea copilului său şi a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia. Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv pe 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here