Marian Oprișan, despre Ion Ștefan: „Un hoțoman pus să administreze jumătate din bugetul României”

Marian Oprișan, despre Ion Ștefan: „Un hoțoman pus să administreze jumătate din bugetul României”

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan intervine în războiul declarațiilor legate de casa deputatului liberal Ion Ștefan, propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării.

Prin intermediul unui comunicat de presă, șeful PSD Vrancea răspunde acuzațiilor liberalilor privitoare la plata impozitelor pentru proprietățile familiei Oprișan.

„Constat cu amuzament cum, în ultimele zile, în retorica PNL, Marian Oprișan a fost introdus ca personaj, pentru a muta atenția publică de la o infracțiune săvârșită de către cel pe care PNL l-a propus pentru funcția de ministru al dezvoltării, cel care nu și-a plătit niciodată impozitul pe casa domniei sale de ”numai” 1.000 mp și cel care a eludat plata serviciilor de salubritate timp de 5-6 ani. Strategia îmi aduce aminte de timpurile pe care le credeam deja apuse însă, se pare că laboratoarele în care se fabricau strategiile de manipulare ale PDL au fost reactivate pentru a servi acum PNL. Am convingerea că cetățenii nu mai pot fi păcăliți cu astfel de manipulări și că oamenii înțeleg gravitatea celor săvârșite de cel care va gestiona jumătate din bugetul României, ca viitor ministru al dezvoltării. De asemenea, am convingerea că cetățenii vor sancționa PNL care a închis ochii și vrea să ascundă mantrapazlâcurile hoțomanului propus pentru ministerul dezvoltării”, a declarat Oprișan.

Ion Ștefan, ministrul desemnat pentru portofoliul Dezvoltării în Cabinetul Orban a recunoscut, pe Facebook, că a greșit în ceea ce privește calculul taxelor și impozitelor pentru casa de 910 de metri pătrați pe care o deține în Focșani.

„Am greșit, îmi recunosc greșeala și voi remedia situația, voi plăti tot ceea ce este de plătit la Primăria Focșani pentru casa în care locuiesc. Am acționat cu bună credință, an de an am achitat sumele care mi-au fost transmise de Primărie. Nu sunt dintre cei care să apeleze la artificii birocratice pentru a scăpa basma curată. Am început construcția casei în anii 2000, dar nu am mai realizat recepția lucrărilor, lucru pe care îl voi face cu celeritate. Este o situație despre care acum am aflat și voi întreprinde toate demersurile pentru a o remedia”, a scris Ion Ștefan, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ