MARAMUREȘ: Se lucrează pe mai multe drumuri județene

În această perioadă, se fac lucrări pe mai multe drumuri din județ, lucrări de la reabilitare, întreținere și până la executarea de drumuri noi prin lucrări de împietruire, asfaltare și marcaje rutiere.

Pe DJ 109G Vima – Românești se execută lucrări de împietruire a drumului, iar în aproximativ o lună vor fi turnate covoare asfaltice pe acest tronson de drum. Lungimea acestui drum este de 4 kilometri.

Pe DJ 108E Chelința – limită județul Sălaj se execută lucrări de lărgire a carosabilului, refacere podețe și împietruire, iar în aproximativ 4 săptămâni se va asfalta acest drum, în lungime de 2,7 kilometri.

DJ 193E Fărcașa – limită județul Satu Mare, aici au fost finalizate lucrările de asfaltare, se execută ultimele lucrări la acostamente, iar în 2 săptămâni va fi realizată și partea de marcaje rutiere. DJ 182G Plopiș, drumul a fost asfaltat pe o porțiune de aproximativ 1 kilometru.

De asemenea, au fost efectuate și lucrări de întreținere a drumurilor, respectiv cosirea acostamentelor pe DJ 109F Târgu Lăpuș – limită județul Sălaj. Lucrările sunt realizate prin Societatea Drumuri și Poduri Maramureș, informează RADIO CLUJ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here